Velkommen !!Kære læser

Jeg har glædet mig til at kunne offentliggøre denne blog og hjemmeside og er SUPER begejstret for at kunne byde dig, kære, kære læser, varmt velkommen!!

Hvad vil der ske her?

Her på bloggen vil du kunne følge med i Skeleton-Man’s gøren og laden, dj aktiviteter, kommende foredrag og workshops mv. Der bliver nok også en lodtrækning eller to, hvor du kan vinde forskelligt merchandise (t-shirts og caps) og sågar en gratis Skeleton-Man optræden. Så tilmeld dig nyhedsbrevet så du kan deltage i lodtrækningerne.

Skeleton-Man – Fest og farver. Og døden..

Du kender måske Skeleton-Man som dj og farverig underholdning til festlige lejligheder, hvad end det er i klub, street, privat eller firma sammenhæng. Det er den fysiske side af Skeleton-Man, men Skeleton-Man har også en åndelig og spirituel side, hvor jeg med udgangspunkt i den eksistentialistiske tradition sætter lys på tilværelsens største spørgsmål.

Dem har eksistentialismen nemlig mange spændende perspektiver på. Angsten for døden for eksempel, som eksistentialisterne insisterer på, er det mest centrale tema i livet. Kan vi konstruktivt forholde os til tanken om personlig død? Kan dødsangsten ligefrem være en vejviser, der kan vise os tilbage til vores “autentiske” selv, hvis vi har tabt vejen?

Alle gør sig tanker om “livets store spørgsmål” en gang imellem, og de kræver hverken særlige forudsætninger, erfaringer eller viden for at kunne overvejes. Men ligesom en ernæringsekspert eller fitness træner kan give dig gode input til, hvordan du kan holde din krop sund og rask, kan eksistentialistisk tradition og visdom give input til, hvordan du kan nuancere din situation og udvide din palet af handlemuligheder.

Disse spørgsmål vil jeg løbende behandle, her på siden og du kan allerede nu finde de første blog artikler om menneskets angst for døden, frihed, eksistentiel isolation og meningsløshed i separate artikler.

Og lad mig understrege: Jeg ved, at emnerne kan lyde morbide eller depressive, men intet kunne være fjernere fra sandheden. Eksistentialisme besynger og fejrer livet, men i alle dets facetter. Ikke kun de glædesfulde og sorgfrie. De stunder er ikke svære at forholde sig til. Når vi er glade, er vi glade, men eksistentialismen har navnlig noget på hjerte, når tilværelsen er svær og vi kan synes, at livet er en jammerdal. Hvad kan vi gribe til i de situationer? Hvor kan vi dreje vores tanker hen, så vi kan finde en vej videre?

Præcis af den årsag er eksistentialismen så belønnende. Den kan sætte tilværelsens genvordigheder og udfordringer i perspektiv og tænde et lys, når alt synes mørkt. Og tænde en sol når livets vigtigste spørgsmål et øjeblik falder fuldt på plads, og vi ser alt klart.

Jeg glæder mig til at folde tankerne meget mere ud og håber, du har lyst til at følge med på rejsen.

Til sidst skal der i denne velkomst lyde en stor og varm TAK til min gode ven og fotograf Semko Balcerski, der har sørget for alt fotomateriale af Skeleton-Man (og i øvrigt designet denne hjemmeside).

Skeleton-Man projektet ville ikke være det samme uden dig.

Endnu engang tak for at kigge forbi Skeleton-Man og velkommen til min hjemmeside og blog !

Og husk at skrive dig op til nyhedsbrevet, så du kan modtage nyt om projektet og deltage i konkurrencer mv. !!

Skeleton-Man i Mojave ørkenen (Semko Balcerski, 2019)