DJ Skeleton-Man – Et sikkert hitDJ Skeleton-Man er en af de mest genkendelige og populære DJs i København og en fest i sig selv. Med sin farvestrålende og energiske optræden, sin fintfølende fornemmelse for dansegulvet og brede musiksmag rammer han alle typer publikum; Klub, street, corporate og private begivenheder.

Musik og optræden i en højere enhed

Fra Open Air fest på Green Island (København, 2019)

Musikmæssigt ligger House og techno genrerne nærmest Skeleton-Man’s hjerte. Du har derfor garanti for ny og moderne dansemusik med Skeleton-Man. Skeleton-Man er dog ikke begrænset af genrer og afhængig af aften og publikum kan paletten sagtens udvides med både funk, disco, R&B og rock. Uanset stil er målet for mine DJ optrædener altid, at du får en sjov, medrivende og svedig aften, hvor du først opdager, hvad klokken er, når lyset tændes.

Nedenfor kan du finde forskellige Spotify playlister, Youtube videoer og DJ mixes på Mixcloud, som illustrerer mine forskellige musik interesser.

Hvordan musikken skal sættes sammen til din fest aftales på forhånd.

Jeg glæder mig til at komme ud og sætte gang i din fest !!