Kære Skeleton-Man læser

Godt at mødes igen!

En masse er sket siden mit sidste Nyhedsbrev / Blog artikel og jeg har set frem til at opdatere jer på, hvad jeg går og laver. Og lad os kaste os direkte ud i det.

 

Foto tur til Hollywood, Death Valley, Joshua Tree og Las Vegas

I november fløj jeg til Los Angeles for at mødes med min gode ven og fotograf, Semko Balcerski, som jeg lavede foto shoots med i Death Valley, Joshua Tree, Las Vegas, Hollywood og Mojave ørkenen. Det hele fandt sted over en uge, så det var intenst. Til gengæld fik Semko nogen fabelagtige skud på rejsen, og jeg er ved at gå til af spænding for at vise jer billederne. Men jeg kan i hvert fald oplyse, at de inkluderer episk foto lysmaling i Death Valley, sightseeing fra the Strip i Las Vegas, historieoplæsning i Mojave ørkenen og optrædener i Los Angeles blandt et hav af begivenheder. Jeg vender tilbage med fotos..

Oprindeligt var tanken alene at tilvejebringe nyt materiale til hjemmesiden, men efter at have set de ubehandlede billeder, indså jeg hurtigt, at de fortjener at udgøre skelettet til en helt ny præsentation af Skeleton-Man Showet. Den er jeg nu gået i gang med at sætte sammen, og jeg glæder mig til at kunne vende tilbage med nyt. Uanset hvad kommer det til at se fantastisk ud !!

Her kan jeg lige komme med en hurtig teaser fra Semkos telefon.

   

Alle billeder af Semko Balcerski

SkeletonCyklen

Mit arsenal af underholdningsudstyr blev fornylig udvidet med Skeleton Lydcyklen, der fik premiere til Nansensgadefesten i august. Det blev en fantastisk premiere og det var en fornøjelse at kunne flytte festen op og ned ad gaden, som jeg cyklede frem og tilbage. Festen gav mig i øvrigt også mulighed for at invitere både voksne venner og børn til at deltage som skelet-dansere og i alt var vi fem voksne og to børne skeletter i alderen 6-9 år til at underholde gaden.

SkeletonCyklen kom også med til Café Flindt & Ørsted’s Halloween fest 26. oktober og igen ugen efter på Reffen CPH Street Food og deres afsluttende Halloween fest. Den er som forventet en transportabel feststarter!

Med vinteren på vej går der måske lidt tid, før hun kommer ud igen på gaderne, men jeg glæder mig til 2020 sæsonen åbner !!

      

Fotos fra Nansensgadefesten (som altid af farvemesteren Semko Balcerski)

 

Historiefortælling

Under efterårsferien afholdt jeg mine første to historieoplæsninger for børn på café Flindt & Ørsted i Ørstedsparken i København. Det var en begivenhed, jeg længe havde set frem til, og det blev da også en helt særlig oplevelse. Historiefortællingen foregik torsdag og lørdag fra 12-14 og i alt kom ca. 15 børn i alderen 3 til 9 år forbi og lyttede med. Wauw, det var sjovt.

Ok, helt ærligt var det også lidt vanskeligt. Der er meget baggrundsstøj på en cafe, og det kan være en udfordring at bevare børnenes opmærksomhed, når kaffemaskinen brygger og hoster, mor taler ved siden af og dørklokken ringer i et væk. Men når forstyrrelserne ikke var for mange, var det fantastisk at opleve, hvordan et skelet og en god historie suger opmærksomheden til sig og børnene lytter med i stilhed og spænding.

Og med mit nye, hjemmelavede og meget store backdrop på 4 x 4 meter, egen producerede skeletpuder og anden skelet oppyntning kan jeg hurtige lave en hyggelig skelet læsehule / læsehjørne, hvor børn og voksne kan samles. Det tegner lovende for fremtidige arrangementer.

   

Oplæsningerne fødte også ideen om at lave historieoplæsning på plejehjem for pensionister og børn. Det er så god en ide, at jeg kan undres over, at jeg ikke har fået den før. Jeg synes i hvert fald, at det passer perfekt med Skeleton-Man konceptet, som også handler om at mødes på kryds og tværs og dele historier, om ro og eftertænksomhed, om ung og gammel. Men mere end noget, skære  ind til benet og finde og dele den kerne, vi alle har til fælles.

Jeg er nu i kontakt med et plejehjem og i gang med at planlægge min første historieoplæsning for pensionister og børn, der vil finde sted på Sølund Plejehjem i København den 14. januar. Jeg glæder mig til at kunne fortælle meget mere i kommende nyhedsbreve / Blog artikler.

 

Kommende arrangementer

Party Organizer Crew’et Råstof fortsætter også sine aktiviteter. Sidst afholdt vi en meget velbesøgt Halloween fest i Raahuset i oktober og vi har allerede linet næste fest op den 13. december (også i Raahuset på Vesterbro). Til den fest har vi slået pjalterne sammen med fest crewet Bokamoso, og vi glæder os super meget. Til den fest spiller jeg i øvrigt et tidligt sæt, hvilket giver mig god mulighed for at reconnecte med mine Afro House Rødder (Yay !!).

Så kig forbi tidligt – jeg er på 22:30 til 23:30 og lover som altid pumpende og interessante beats.

Vi er i øvrigt også begyndt at se os om efter større festlokaler, og jeg kan love spændende planer for 2020. Allerede tidligt på året har vi en opgradering i tankerne, og derudover er der planer til senere på året. Meget mere om det efterhånden som tingene falder på plads. Og hvis du vil være sikker på at høre nyhederne tidligst muligt, så følg med på vores facebook side.

 

Bag dragten… 

Som jeg lovede i mit første Nyhedsbrev / Blog artikel vil jeg også inkludere læserne lidt i tankerne bag Skeleton-Man. Og hvorfor ikke starte med det spørgsmål, jeg bliver stillet oftere end noget andet: HVORFOR har jeg en skeletdragt på? HVAD handler det om?

Først og fremmest; Tak for spørgsmålet som gør mig meget stolt!! Og som på et eller andet plan vel besvarer sig selv – hvis man ligefrem får lyst til at spørge, må dragten jo kunne et eller andet …!?

Men hvis jeg skal komme flere ord på. Først og fremmest har jeg en skeletdragt på, fordi det er SJOVT! Fordi det er en icebreaker og samtalestarter, og fordi dragten altid medfører spørgsmål og nysgerrighed.

Men mest af alt har jeg en lysende skeletdragt på for at underholde børn og voksne i alle aldre, uanset om du oplever Skeleton-Man som DJ, som en danse “cheerleader” der sørger for et pakket dansegulv, som foredrags-/Showholder eller som historieoplæser. Efter at have optrådt i dragten over stort set hele kloden de sidste 15 år har jeg lært, at Skeleton-Man er en universel karakter, der spreder smil og glæde på tværs af alle kulturer.

Og har du fået det første smil, er vejen banet for, at publikum vil lytte til, hvad du har på hjerte.

For mig handler det om to ting.

De to sider af Skeleton-Man

På den ene side ønsker jeg simpelthen blot at sprede smil, glæde, festligt samvær og fejring af livet med musik og dans. Det er den fysiske side af Skeleton-Man. På den anden side vil jeg gerne motivere en overvejelse af livets mirakel og skabe rammer for oprigtigt at italesætte de fire ultimate anliggender i livet; At vi alle skal dø; at vi alle har et personligt ansvar for vores liv; at vi grundlæggende set er isolerede væsener, der fødes, drømmer og dør alene; og at vi hele livet må søge efter en mening, vi selv må definere. Det er den kulturelle side af Skeleton-Man.

Det er de fysiske og kulturelle temaer, som Skeleton-Man berører, prædiker og praktiserer, uanset om du oplever Skeleton-Man som DJ, danse “cheerleader”, foredrags/showholder eller historiefortæller.

Hvis du også finder disse temaer interessante, vil jeg varmt anbefale dig at kontakte mig. Jeg garanterer, at der er en plads til Skeleton-Man i din verden og at vi sammen kan give din virksomhed, klub, bibliotek, plejehjem eller anden lokalitet en oplevelse, dine kolleger, kunder og medborgere mv. ALDRIG vil glemme.

 

Konkurrencen om et gratis Skeleton-Man Show…

I sidste Nyhedsbrev / Blog artikel annoncerede jeg, at konkurrencen om et gratis Skeleton-Man show ville blive afgjort i næste Nyhedsbrev / Blog artikel.

Vinderen er nu fundet og er …  Yeske*****@gmail.com. Tillykke til dig – lad mig høre fra dig og så aftaler vi sammen, hvor og hvornår jeg skal komme forbi og underholde. Jeg glæder mig allerede.

 

Musikken

Sidst, men ikke mindst mit nye mix Portofino – Tech House møder Nu-Disco møder minimal møder dansegulvet. Eller noget. Jeg er blevet rigtig glad for det her mix og håber du også vil kunne lide det.

 

Afsluttende ord

Alright, ikke mere herfra. Tak igen for at finde vej til mit Nyhedsbrev / Blog artikel og for at læse til enden.

Jeg håber, vi snart ses på dansegulvet, i klubben, virksomheden, biblioteket, plejehjemmet eller auditoriet – jeg lover det bliver både underholdende, spændende og lærerigt uanset hvor !!

Indtil da de bedste hilsner fra
Skeleton-Man

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course
download mobile firmware
Download Nulled WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *