16

jul 2019

Velkommen

Kære Skeleton-Man følger !

Tak for at have tilmeldt dig Skeleton-Man nyhedsbrevet og tak for din tålmodighed! Siden kom op for et år siden og dette er min første blog post.

Til gengæld kan du forvente ikke at blive spammet!!

Jeg vil dog begynde at udsende nyhedsbreve/blog posts oftere nu og håber, du har lyst til at fortsætte med at læse med.

Jeg kan love tre ting i mine nyhedsbreve og blog opdateringer.

For det første vil du blive opdateret om mine næste shows og hvor du kan opleve Skeleton-Man.

For det andet vil jeg fortælle lidt om, hvad der sker i Skeleton-Man’s liv. Meget mere om det nedenfor.

Og for det tredje vil jeg dele nogen af tankerne bag Skeleton-Man. Hvor kom ideen fra? Er der en mening? Og hvordan bliver knoglerne så skarpe og skinnende..?

Med de ord så lad os komme i gang.

 

De næste Skeleton-Man optrædener

Råstof "Hideaway" party at Green Island (June 2019)

Råstof “Hideaway” fest på Green Island (juni 2019)

En fredag i juni 2019 “overtog” Råstof crewet (Thomas Orbitsø, Romuald Pirot, Laurent Verecchia og undertegnede) Green Island på Kalvebod Brygge for en aften med dj Skeleton-Man som sidste dj. Sammen med Green Island er vi nu ved at planlægge de næste events og vi håber, vi snart kan bekræfte nye datoer i august.

Når sommeren slutter, er det også tilbage til Råhuset i Kødbyen, hvor vi genopstarter vores Raw Grooves fest serie. Mere nyt om dette i kommende nyhedsbreve.

Herudover kan du som altid forvente at se Skeleton-Man og hans lydcykel rundt omkring i København til nogle spontane pop-up fester. Og hvis alt går efter planen vil Skeleton-Man blive endnu lettere at genkende fra august 2019, hvor den nye lydcykel forventes klar.

 

Skeleton-Man i almindelighed

Skeleton-Man har været gennem en travl periode.

I 2018 hookede Skeleton-Man op med Tomas Orbitsø, Romuald Pirot og Laurent Verrecchia for at etablere Råstof Crew’et. Det satte i gang som en hvirvelvind, og siden januar 2019 har vi afholdt 6 fester i Råhuset i Kødbyen og en fest på Green Island på Kalvebod Brygge. Vi glæder os til mange flere fester, og siger samtidig TAK til alle de mange frivillige, der har hjulpet med at få festerne op at stå  – det kunne ikke have ladet sig gøre uden jer !

Som nævnt ovenfor er arbejdet med en ny Skeleton-Man lydcykel påbegyndt. Lydsystemet er samtidig blevet opgraderet og forhåbentlig vil I kunne se en ny og MEGET farverig lydcykel køre gennem København fra august måned. Glæder mig til at kunne sende fotos af det nye vidunder – forhåbentlig allerede i næste nyhedsbrev.

Og til sidst vil jeg lige minde om, at konkurrencen om et GRATIS Skeleton-Man show stadig er i gang. I næste nyhedsbrev vil jeg trække en vinder blandt Nyhedsbrev følgerne, så sørg endelig for at hænge på og det kan være dig, der får Skeleton-Man ud til et gratis show!!

 

De dybere tanker . . .

The first Skeleton-Man suit (2004)

Den første Skeleton-Man dragt (2005)

All right, lad os se på det.

Hvorfor en skelet dragt ?! 

Hmm, først og fremmest … fordi det er SJOVT !! Det har virkelig været sjovt og afstedkommet smil og grin lige fra gadebørn i Brasilien og Cambodia til oldeforældre i Danmark, Europa og USA mv. Indrømmet; at tage skeletdragt på kan uden tvivl fremstå lidt pjattet og barnligt, men det har også vist sig at være en sikker vej til GOOD VIBES. Tilføjet lys, laser, musik og dans som et fragttog der har tid at indhente!

Men de gode vibrationer, smilet og grinet står ikke alene. For et skelet – og her tror jeg, den dybere historie ligger – minder os også om døden, så når et farverigt og dansende skelet får os til at smile og grine, smiler og griner vi også af døden.

Hvilket der kan være grund nok til, for udsigten til døden er immervæk den ultimative udsigt, der kan bringe alle mulige bekymringer til overfladen.

Og det er formentlig derfor, jeg altid har været betaget af Skeleton-Man personaen. Fordi for mig skal Skeleton-Man repræsentere en skabning, der lever fuldstændig i øjeblikket, opslugt af dans, kærlighed, positiv selv-realisering og utrættelig energi, uden bekymringer for hverken fortid eller fremtid. For mig står en sådan komplet væren som den eneste antitese til døden.

Men det er lettere sagt end gjort at opnå en komplet ubekymret sindstilstand, når tankerne (hurtigt) kan kredse om (ærgrelse over) fortiden eller (bekymrethed for) fremtiden!! I de situationer kan det være fristende at finde den hurtige udvej for selvransagelsens ubarmhjertige blik, hvad end udvejen er tilflugt i hedonismen og alle dens fristelser, arbejde, mad, fitness, sex, tv binging, narkotika eller noget ottende. Fortrængning og udskydelse af en oprigtig overvejelse af livets store spørgsmål er altid en fristende løsning, og hvornår er i øvrigt tidspunktet til at overveje disse spørgsmål!? Det er jo ikke, som om de forsvinder af at blive overvejet – snarere tværtimod.. !!

Men at blive voksen og på et tidspunkt blive gammel rummer den samme udfordring for alle; at komme overens med forfaldets og svækkelsens kendsgerning og den person, vi er blevet.

Det kan være en hård proces og desto hårdere, des mere vi oplever, vi har levet et liv fuld af fortrydelse.

Albert Camus (1913-1960)

Albert Camus (1913-1960)

Men selv om fortiden kan ligne et rædselskabinet af personlige fejl og karakterbrister, viser den dårlige samvittighed også præcist, hvor vi handlede mod vores natur og hvad vi skal ændre, hvis vi vil leve mere i harmoni med vores indre værdier og ønsker til livet.

Denne lærdom har dog en høj pris. At tage et virkelig hårdt og ærligt blik på sig selv og lytte nøje til skammens formaninger, kan nå en volumen, der overdøver alt. Tanker gnaver ind i selve din essens og trangen til at undertrykke og glemme er kun en hurtig undskyldning væk. Og hvorfor overhovedet bruge tid på fortidens fejltagelser ?! Det væsentlige må vel være at fokusere på umiddelbare eller fremtidige successer og muligheder for forandring !?!

Det er imidlertid gennem denne erkendelse, at det virkelige potentiale for al forandring har sine rødder. Som Carl Rogers elegant formulerede det: “Det besynderlige paradoks er, at kun når jeg accepterer mig selv, som jeg er, kan jeg forandre mig”.

Sammen med generelle opdateringer om Skeleton-Man vil jeg se nærmere på denne type spørgsmål i fremtidige blog artikler:

Hvad er positiv forandring – og kan vi overhovedet forandre os?! Hvordan fremmer vi berigende og positive relationer? Hvordan kan vi koble tilværelsens eksistentielle betingelser med vores professionelle liv og vores ønske om mening, vores forhold til autoriteter, foresatte, kolleger, omverdenen mv.

I sidste ende kan disse spørgsmål ene og alene besvares af os hver især, men jeg håber at kunne stille nogen spørgsmål, der forhåbentlig kan tænde en interesse og lyst til at finde sine egne svar.

Jeg glæder mig til at fortsætte tankerne og håber, du har lyst til at følge med ved at klikke her, hvis du ikke allerede følger min blog.

Tak for din tid nu,
Skeleton-Man

Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy free download
download micromax firmware
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *