22

jul 2019

Velkommen

Kære Skeleton-Man læser !

Tak for at klikke dig hele vejen til min blog – og tak for din tålmodighed, hvis du har fulgt min blog siden Skeleton-Man.com kom online for et år siden. Dette er min første blog post, men du kan i hvert fald forvente ikke at blive spammet!!

Jeg vil dog begynde at skrive blog artikler oftere og jeg håber, du har lyst til at fortsætte med at læse med.

Jeg kan love to ting i mine artikler.

For det første vil jeg fortælle lidt om, hvad der sker i Skeleton-Mans liv og hvor du kan opleve Skeleton-Man i den nære fremtid.

For det andet vil jeg dele nogen af tankerne bag Skeleton-Man. Hvor kom ideen fra? Er der en mening? Og hvordan bliver de knogler egentlig så lysende ..?

Med de ord så lad os komme i gang.

 

Skeleton-Man tilværelsen og de næste optrædener 

Råstof "Hideaway" party at Green Island (June 2019)

Råstof “Hideaway” fest på Green Island (juni 2019)

Jeg er superglad for at kunne fortælle, at Skeleton-Man får sit eget kontor nu, og fra august kan du kigge forbi de nye arbejdslokaler på Refshalevej 167F, hvor Skeleton-Man holder til på Skabelonloftet sammen med lyskunstner Martin Ersted. Det bliver skønt med et arbejdsfælleskab på Refshalevej og jeg glæder mig meget til at have et kontor, hvor Skeleton-Man aktiviteterne kan blive endnu mere fokuserede.

Skeleton-Man har også fået flere legekammerater. I slutningen af 2018 hookede Skeleton-Man op med Tomas Obitsø, Romuald Pirot og Laurent Verrecchia for at etablere Råstof Crew’et. Det satte i gang som en tornado, og siden januar 2019 har vi afholdt seks Raw Grooves fester i Råhuset i Kødbyen samt en fest på Green Island på Kalvebod Brygge. Det har været helt utrolig sjovt og vi glæder os til mange flere fester.

Samtidig siger vi TAK til de mange frivillige, der har hjulpet med at få festerne op at stå  – det kunne ikke have ladet sig gøre uden jer! TAK !!

Vi glæder os til at afholde mange flere fester og er i gang med at planlægge de næste Råstof fester.

Herudover kan du som altid forvente flere pop-up fester med Skeleton-Man rundt omkring i København over sensommeren. Det mobile Skeleton-Man lydsystem er for nylig blevet opgraderet og en ny cykel er også på vej, så Skeleton-Man vil blive endnu lettere at genkende. Jeg håber, jeg kan fortælle meget mere om dette i næste blog.

Og til sidst vil jeg lige minde om, at konkurrencen om et GRATIS Skeleton-Man show stadig er i gang. I næste nyhedsbrev vil jeg trække en vinder blandt Nyhedsbrev følgerne, så sørg endelig for at tilmelde dig Nyhedsbrevet og det kan være dig, der får Skeleton-Man ud til et gratis show!!

 

De dybere tanker . . .

The first Skeleton-Man suit (2004)

Den første Skeleton-Man dragt (2005)

All right, lad os se på det.

Hvorfor en skelet dragt ?! 

Hmm, først og fremmest … fordi det er SJOVT !! Det har virkelig været sjovt og afstedkommet smil og grin lige fra gadebørn i Brasilien og Cambodia til oldeforældre i Danmark, Europa og USA mv. Jeg skal være den første til at indrømme det; At tage skeletdragt på kan vel fremstå lidt pjattet og barnligt, ja, måske ligefrem underligt(!), men det har også vist sig at være en sikker vej til GOOD VIBES. Tilføjet lys, laser, musik og dans som et fragttog der har tid at indhente!

Men de gode vibrationer, smilet og grinet står ikke alene. For et skelet – og her tror jeg, den dybere historie ligger – minder os også om døden, så når et farverigt og dansende skelet får os til at smile og grine, smiler og griner vi også af døden.

Hvilket der kan være grund nok til, for udsigten til døden er immervæk den ultimative udsigt, der kan bringe alle mulige bekymringer til overfladen.

Og det er formentlig derfor, jeg altid har været betaget af Skeleton-Man personaen. Fordi for mig skal Skeleton-Man repræsentere en skabning, der lever fuldstændig i øjeblikket, opslugt af musik, dans, kærlighed, positiv selv-realisering og utrættelig energi, uden bekymringer for hverken fortid eller fremtid. For mig står en sådan komplet væren i hvert fald som den stærkeste antitese til døden.

Men det er lettere sagt end gjort at være komplet ubekymret, når tankerne nemt kan kredse om (ærgrelse over) fortiden eller (bekymrethed for) fremtiden. Fylder de tanker sindet, kan det være fristende hurtigt at søge tilflugt i enhver anden aktivitet; arbejde, mad, fitness, sex, rengøring, tv-serie marathoner, narkotika eller noget ottende. Fortrængning og udskydelse af en oprigtig overvejelse af livets store spørgsmål er altid en fristende udvej, hvis samvittigheden ikke er fuldstændig ren. Og  hvornår er i øvrigt det rette tidspunkt at overveje disse spørgsmål!? Det er jo ikke, som om de forsvinder af at blive overvejet – snarere tværtimod.. !!

Men at blive voksen og på et tidspunkt indse, at man er ved at blive gammel rummer den samme udfordring for alle; at komme overens med forfaldets og svækkelsens kendsgerning og den person, vi er blevet. Og leve op til vores personlige ansvar for handling, hvis vi ikke kan komme overens med den person, vi er blevet.

Det kan være en hård proces og des hårdere, des mere vi synes, vi ikke har levet op til vores potentiale og frygter, at fremtiden blot vil blive en gentagelse af fortidens fejl.

Men selv om fortiden kan ligne et rædselskabinet af personlige fejl og karakterbrister, viser den dårlige samvittighed og bekymringerne også præcist, hvor vi handlede mod vores natur og hvad vi skal ændre, hvis vi vil leve mere i harmoni med vores indre værdier og ønsker til livet.

Indsigten og evnen til at agere på den har dog en høj pris. At tage et virkelig hårdt og ærligt blik på sig selv og lytte nøje til samvittighedens formaninger, kan antage en volumen, der overdøver alt. Tanker gnaver ind i selve din essens og trangen til at fortrænge tankerne er kun en hurtig undskyldning væk. Og hvorfor overhovedet bruge tid på fortidens fejltagelser ?! Det væsentlige må vel være at fokusere på umiddelbare eller fremtidige successer og muligheder for forandring !?!

Det er imidlertid gennem denne erkendelse, at det virkelige potentiale for al forandring har sit udspring. Som Carl Rogers elegant formulerede det: “Det besynderlige paradoks er, at kun når jeg accepterer mig selv, som jeg er, kan jeg forandre mig”.

Disse tanker vil jeg se nærmere på i fremtidige blog artikler, og jeg håber du har lyst til at læse (og kommentere!) med:

Hvad er positiv forandring – og kan vi overhovedet forandre os?! Hvordan fremmer vi berigende og positive relationer? Hvordan kan vi koble tilværelsens eksistentielle betingelser med vores professionelle liv og vores ønske om mening, vores forhold til autoriteter, foresatte, kolleger, omverdenen mv.

I sidste ende kan disse spørgsmål ene og alene besvares af os hver især, men jeg håber, jeg kan foreslå nogen spørgsmål, der forhåbentlig kan tænde en interesse og lyst til at finde sine egne svar.

Jeg glæder mig til at fortsætte tankerne og håber, du har lyst til at følge med ved at klikke her, hvis du ikke allerede følger min blog.

Tak for din tid nu,
Skeleton-Man

Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download lenevo firmware
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *