15

sep 2019

Velkommen !!

Kære Skeleton-Man læser !

Tak for at klikke dig hele vejen til min blog – og tak for din tålmodighed, hvis du har fulgt min blog siden Skeleton-Man.com kom online for et år siden. Dette er min første blog post, men du kan i hvert fald forvente ikke at blive spammet!!

Jeg vil dog begynde at skrive blog artikler oftere og jeg håber, du har lyst til at fortsætte med at læse med.

Jeg kan love tre ting i mine artikler.

For det første kan du høre, hvor du kan opleve Skeleton-Man i den nære fremtid.

For det andet vil jeg fortælle lidt om, hvad der sker i Skeleton-Mans liv.

Og for det tredje vil jeg dele nogen af tankerne bag Skeleton-Man. Hvor kom ideen fra? Er der en mening? Og hvordan bliver de knogler egentlig så lysende ..?

Nåh ja, så vil jeg også inkludere mit seneste dj mix, så du er opdateret på Skeleton-Man’s musikalske front 😉

Med de ord så lad os komme i gang.

 

Skeleton-Man tilværelsen og de næste optrædener 

Råstof "Hideaway" party at Green Island (June 2019)

Råstof “Hideaway” fest på Green Island (juni 2019)

Skeleton-Man optræder på en stor yacht i Nordhavnen den 5. oktober med plads til ca. 50 personer. Kontakt mig hvis du vil med på gæstelisten.

Kulturnatten rammer København den 11. oktober, hvor Skeleton-Man igen vil optræde i Københavns gader. I år leder jeg efter ekstra Skeleton-Man dansere (jeg har 6 dragter i næsten alle aldre og køn), så bare lad mig vide hvis du er frisk på at ryste knoglerne 😉

De næste to Raw Grooves fester er også faldet på plads. Den 26. oktober holder vi en stor HALLOWEEN fest i Raahuset i Kødbyen med to dansegulvet og masser af uhygge. Den her bliver episk – og lad os endelig høre, hvis du har lyst til at hjælpe med oppyntning. Og så vender vi tilbage til Raahuset den 30. november, hvor vi afholder vores julefest.

Med efteråret ved at ramme os bliver der færre spontane Skeleton-Man optrædener i København, men jeg håber alligevel på nogen muligheder for at præsentere den nye Skeleton-Bike. Mere om den i næste nyhedsbrev.

Lad mig i den forbindelse minde om konkurrencen om et GRATIS Skeleton-Man show, der stadig er i gang. I næste nyhedsbrev vil jeg trække en vinder blandt Nyhedsbrev følgerne, så sørg endelig for at tilmelde dig Nyhedsbrevet og det kan være dig, der får Skeleton-Man ud til et gratis show (du kan melde dig til nyhedsbrevet og konkurrencen nederst her).

PS: Hvis du får en ekstra følger til nyhedsbrevet, får du en ekstra lod i lotteriet!

DJ Skeleton-Man / Before & After

Fra en privat dj optræden i september 2019 (før & efter)

 

Skeleton-Man siden sidst

Jeg er superglad for at kunne fortælle, at Skeleton-Man får sit eget kontor nu, og fra august kan du kigge forbi de nye arbejdslokaler på Refshalevej 167F, hvor Skeleton-Man holder til på Skabelonloftet sammen med lyskunstner Martin Ersted. Det bliver skønt med et arbejdsfælleskab på Refshalevej og jeg glæder mig meget til at have et kontor, hvor Skeleton-Man aktiviteterne kan blive endnu mere fokuserede.

Skeleton-Man har også fået flere legekammerater. I slutningen af 2018 hookede Skeleton-Man op med Tomas Obitsø, Romuald Pirot og Laurent Verrecchia for at etablere Råstof Crew’et. Det satte i gang som en tornado, og siden januar 2019 har vi afholdt seks Raw Grooves fester i Råhuset i Kødbyen samt en fest på Green Island på Kalvebod Brygge. Det har været helt utrolig sjovt og vi glæder os til mange flere fester. TAK til de mange frivillige, der har hjulpet med at få festerne op at stå  !!

 

De dybere tanker . . .

The first Skeleton-Man suit (2004)

Den første Skeleton-Man dragt (2005)

All right, lad os se på det.

Hvorfor en skelet dragt ?! 

Hmm, først og fremmest … fordi det er SJOVT !! Det har virkelig været sjovt og afstedkommet smil og grin lige fra gadebørn i Brasilien og Cambodia til oldeforældre i Danmark, Europa og USA mv. Jeg skal være den første til at indrømme det; At tage skeletdragt på kan vel fremstå lidt pjattet og barnligt, ja, måske ligefrem underligt(!), men det har også vist sig at være en sikker vej til GOOD VIBES. Tilføjet lys, laser, musik og dans som et fragttog der har tid at indhente!

Men de gode vibrationer, smilet og grinet står ikke alene. For et skelet – og her tror jeg, den dybere historie ligger – minder os også om døden, så når et farverigt og dansende skelet får os til at smile og grine, smiler og griner vi også af døden.

Hvilket der kan være grund nok til, for udsigten til døden er immervæk den ultimative udsigt, der kan bringe alle mulige bekymringer til overfladen.

Og det er formentlig derfor, jeg altid har været betaget af Skeleton-Man personaen. Fordi for mig skal Skeleton-Man repræsentere en skabning, der lever fuldstændig i øjeblikket, opslugt af musik, dans, kærlighed, positiv selv-realisering og utrættelig energi, uden bekymringer for hverken fortid eller fremtid og med så mange med som muligt. For mig står en sådan komplet væren i hvert fald som den stærkeste antitese til døden.

Men det er lettere sagt end gjort at være komplet ubekymret og leve op til sit fulde potentiale, hvis tankerne kan kredse om (bekymring over) fremtiden eller (ærgrelse over) fortiden. Fylder de tanker sindet, kan det være fristende hurtigt at søge tilflugt i enhver anden aktivitet; arbejde, mad, fitness, sex, rengøring, tv-serie marathoner, narkotika eller noget ottende. Fortrængning og udskydelse af en oprigtig overvejelse af livets store spørgsmål er altid en fristende udvej, hvis samvittigheden ikke er ren. Og  hvornår er i øvrigt det rette tidspunkt at overveje spørgsmål som personlig død, frihed, eksistentiel isolation og meningsløshed!? Det er jo ikke, som om de forsvinder af at blive overvejet – snarere tværtimod.. !!

Men at blive voksen og på et tidspunkt indse, at man er ved at blive gammel rummer den samme udfordring for alle; at komme overens med forfaldets og svækkelsens kendsgerning og den person, vi er blevet. Og leve op til vores personlige ansvar for handling, hvis vi ikke kan komme overens med den person, vi er blevet.

Det kan være en hård proces og des hårdere, des mere vi synes, vi ikke har levet op til vores potentiale. Dårlig samvittighed hakker løs i din inderste kerne og lysten til at fortrænge er kun en hurtig undskyldning væk. Og hvorfor overhovedet være optaget af fortidens fejl?! Målet er vel fremtiden og de mulige sejrer og successer, der kan vente her !?!

Men stadig, hvis vi vil bryde med fortiden og det endemål, den lægger op til, er vi nødt til at overveje fortiden, da det er her al potentiale til forandring har sine rødder. Vi er nødt til at tage ansvar for hvad vi gjorde og hvad vi ikke gjorde. Og – og det er det store, vanskelige trick – stadig elske os selv, som vi er.

Som Carl Rogers elegant formulerede det: “Det besynderlige paradoks er, at kun når jeg accepterer mig selv, som jeg er, kan jeg forandre mig”.

Skønt jeg håber, at læserne kan forstå ovenstående tanker, er jeg også klar over, at mange (alle?) vil foragte dem. Jo, vist kender alle mennesker til skam og bekymringer, men … Wah, wah, wah !! Tag dig sammen og kom videre !

Hvorfor dog fokusere på fortidens fejl eller bekymringer for fremtiden !?! Du kan ikke forandre fortiden og i forhold til fremtiden, kan du ikke gøre andet end forberede dig bedst muligt, håbe på det bedste og leve livet!! Et langt mere presserende og relevant spørgsmål ville være, hvordan man kan overbevise omverdenen om at gøre, som man gerne vil have omverdenen til at gøre!!

Og ja, det er selvsagt også et fornuftigt og relevant spørgsmål. Måske endda vigtigere end at komme overens med din fortid og bekymring for fremtid. Men en velovervejet accept af livets kortvarighed, værdsættelse af vores personlige ansvar (eller illusionen om ansvar), en dyb forståelse af vores relationer med andre, naturen og universet og en dyb tiltro på værdien af handlinger, der utvivlsomt kun gør godt vil altid åbne omverdenen for vores tanker og ønsker. Selvom eksistentielle temaer kan fremstå morbide og optaget af død og ensomhed, er de rent faktisk en oprigtig og dybfølt fejring af livet og alle dets facetter og derfor det mest solide fundament for varige og meningsfulde relationer og oplevelser.

Disse tanker vil jeg se nærmere på i fremtidige blog artikler, og jeg håber du har lyst til at læse (og kommentere!) med:

Hvad er positiv forandring – og kan vi overhovedet forandre os?! Hvordan fremmer vi berigende og positive relationer? Hvordan kan vi koble tilværelsens eksistentielle betingelser med vores professionelle liv og vores ønske om mening, vores forhold til autoriteter, foresatte, kolleger, omverdenen mv.

I sidste ende kan disse spørgsmål ene og alene besvares af os hver især, men jeg håber, jeg kan foreslå nogen spørgsmål, der forhåbentlig kan tænde en interesse og lyst til at finde sine egne svar. Du kan følge med ved at klikke her, hvis du ikke allerede følger min blog.

Og hvis du mest er her for musikken, håber jeg, du vil synes om mit seneste sæt fra Alexandria, der også blev spillet på Green Island i juni 2019.

Tak for din tid nu,
Skeleton-Man

Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
udemy free download
download lenevo firmware
Download WordPress Themes
download udemy paid course for free

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *