Kære Skeleton-Man læser !

Glædelig jul og et godt nytår til dig fra Skeleton-Man !!

Det er tiden for reflektion og jeg er glad for at kunne sige, at 2019 viste sig at blive et begivenhedsfuldt og spændende år. Jeg flyttede ind i nye lokaler, hvor jeg har arbejdet på forskellige Skeleton-Man activities (mest tøj og lys-malerier). Jeg havde mine første house og tekno dj optrædener for et “mainstream” publikum (både privat og offentligt) og afholdt i det hele taget et stort antal events med fest organisatørerne i Råstof. I efterårsferien afholdt jeg mine første historieoplæsninger for børn og sidst på året havde jeg en intens 8 dages fotorejse til Hollywood, Death Valley, Joshua Tree, Las Vegas og Mojave ørkenen.

De meget forskelligartede aktiviteter har kun bekræftet mig i Skeleton-Man projektets multifacetterede kvaliteter og jeg glæder mig VILDT meget til at fortsætte sporene i 2020. Den første aktivitet – historieoplæsning for børn og pensionister på et plejehjem – er allerede skema sat til den 14. januar 20202 på Sølund Plejehjem midt i København – YAY !!

Jeg glæder mig til at kunne fortælle meget mere om musik, oplæsning, dans og shows i blogs og nyhedsbreve i 2020.

Men her og nu er der kun at sige: Må du få et velsignet og oplevelsesrigt 2020 og må du komme ind i det med dans, fest og fejring.

Hvad angår dansedelen får du nedenfor mit seneste mix fra Luanda, Angola som jeg håber kan hjælpe på vej – 60 minutters Afro-House som det blev spillet i Raahuset i København den 13. december 2019.

Håber du synes om det og glæder mig til at se dig i 2020 !!

 

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download samsung firmware
Free Download WordPress Themes
lynda course free download

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *